Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz külot giymek

Rüyada beyaz külot giymek

Rüyada beyaz külot giymek aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada beyaz külot giymek gördüyseniz:

  • Arzuladığınız kişi ya sizi arzu etmiyor olabilir ya da onunla kaçamak yaptığınız zaman arkadaşınızın çevresi tarafından yakalanabilirsiniz.

Rüyada beyaz külot giymek uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına yorulur.

Rüyada beyaz külotlu çorap giymek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada beyaz külot giydiğini görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı külot giydiğini görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli külot giymek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, değer göreceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına inanılır.

Rüyada temiz külot giymek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah külotlu çorap giymek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine rivayet eder.

Rüyada külotu ters giymek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments