Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının külotunu giymek

Rüyada başkasının külotunu giymek

Rüyada başkasının külotunu giymek çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, kimseden korkmayacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, sorunların ortadan kalkacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının külotunu giymek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda olumlu gelişmelere açıksınız.

Rüyada siyah külot giymek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek külotu giymek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada bayan külotu giymek yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevinç gözyaşları dökmeye, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz külot giydiğini görmek mevcut konforunun da devam edeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada kırmızı külot giydiğini görmek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına delalet eder.

Rüyada siyah külotlu çorap giymek geçim sıkıntısından kurtulacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine inanılır.

Rüyada kırmızı külot giymek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına işaret eder.

Rüyada yeni külot giymek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments