Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil külot giymek

Rüyada yeşil külot giymek

Rüyada yeşil külot giymek kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, vefalı bir insan olacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, müjdeli haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil külot giymek gördüyseniz:

  • Belli planlarda, eğilimlerde, işlerde ya da davranışlarda meydana gelen değişiklikler konusunda esnek olmalı, değişimi rahat şekilde karşılamalısınız.

Rüyada yeşil külot giymek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada ince külotlu çorap giymek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı külot giymek zahmete ve derde düşeceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada bayan külotu giymek günahkâr olacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek külotu giymek hastalıklardan kurtulacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni külot giymek çok mutlu olunacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına işaret eder.

Rüyada siyah külotlu çorap giymek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine inanılır.

Rüyada kirli külot giymek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments