Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz külot giymek

Rüyada temiz külot giymek

Rüyada temiz külot giymek tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada temiz külot giymek gördüyseniz:

  • Pratik düşünceler üreteceksiniz.

Rüyada temiz külot giymek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz külot görmek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, işiyle nam salacağına işarettir.

Rüyada beyaz külotlu çorap giymek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, verilen emeğin boşa gideceğine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada külotu ters giymek başarısının yükseleceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına inanılır.

Rüyada erkek külotu giymek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı külot giymek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine yorulur.

Rüyada beyaz külot giymek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz külot giydiğini görmek kazançlı kapıların açılacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments