Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçede tavşan görmek

Rüyada bahçede tavşan görmek

Rüyada bahçede tavşan görmek insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, borçlarını ödeyeceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, mutluluğunun da artacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bahçede tavşan gördüyseniz:

  • Çok hızlı gelişen olaylar sizi korkutmasın çünkü önemsediğiniz hiçbir şeyi kaybetmeyeceksiniz.

Rüyada bahçede tavşan görmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada tavşan tüyü görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tavşan almak çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavşan gibi zıplamak onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına tabir olunur.

Rüyada tavşanın kaçtığını görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah ve beyaz tavşan görmek işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli tavşan görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavşanın konuştuğunu görmek sohbetinin bozulacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments