Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan gibi zıplamak

Rüyada tavşan gibi zıplamak

Rüyada tavşan gibi zıplamak rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, daha rahat para kazanacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşan gibi zıplamak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeyebilirsiniz.

Rüyada tavşan gibi zıplamak herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına inanılır.

Rüyada kanguru gibi zıplamak özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına delalettir.

Rüyada tavşanın zıpladığını görmek daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hoplamak zıplamak ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada zıplamak uçmak verilen emeklerin karşılığının alınacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavana zıplamak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerinde zıplamak herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden zıplamak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments