Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli tavşan görmek

Rüyada renkli tavşan görmek

Rüyada renkli tavşan görmek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada renkli tavşan gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz rekabet ortamları veya mücadele gerektiren durumlar neler yapabileceğinizin ortaya çıkmasına zemin hazırlayabilir.

Rüyada beyaz renkli tavşan görmek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, yükünün azalacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli tavşan görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşanın elini ısırdığını görmek işveren koltuğunda oturacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada koşan tavşan görmek sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, büyük ve güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde beyaz tavşan görmek kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına inanılır.

Rüyada tavşan yumurtası görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına inanılır.

Rüyada yavru beyaz tavşan görmek elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine işaret eder.

Rüyada dev tavşan görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments