Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşanın konuştuğunu görmek

Rüyada tavşanın konuştuğunu görmek

Rüyada tavşanın konuştuğunu görmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, çok zor günler geçirileceğine, maddi açıdan ferahlayacağına rivayet eder.

Rüyada tavşanın konuştuğunu gördüyseniz:

  • Farklı görüşleri olan kişilerin sizi yolunuzdan çevirmesine veya ilerlediğiniz alanda kafanızı karıştırmasına izin vermeyin.

Rüyada konuşan tavşan görmek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, daha çok dünya malı edineceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşanın konuştuğunu görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına tabir olunur.

Rüyada tavşan taşımak gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada koyun tavşan görmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine inanılır.

Rüyada kedi tavşan görmek çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavşanı kurtarmak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içinde tavşan görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada kulaksız tavşan görmek rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yarardan çok zarar getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments