Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ve beyaz tavşan görmek

Rüyada siyah ve beyaz tavşan görmek

Rüyada siyah ve beyaz tavşan görmek duygularını açığa vuracağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına, kem gözlere geleceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, hayır duaları alacağına alamet eder.

Rüyada siyah ve beyaz tavşan gördüyseniz:

  • Daha önceden yaptığınız yatırım ya da çalışmalarınızın karşılığını almak üzeresiniz.

Rüyada beyaz ve siyah tavşan görmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, dişe diş savaşacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada siyah ve beyaz tavşan görmek ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz tavşan görmek sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah tavşan ölüsü görmek rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah tavşan yakalamak ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına alamet eder.

Rüyada siyah tavşan görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine işarettir.

Rüyada siyah yavru tavşan görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada büyük siyah tavşan görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments