Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan tüyü görmek

Rüyada tavşan tüyü görmek

Rüyada tavşan tüyü görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, yaşamın kolay hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada tavşan tüyü gördüyseniz:

  • Bazı anlaşma veya planlar son dakika değişiklikleri ya da düzenlemeleri gerektirebilir.

Rüyada tüysüz tavşan görmek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavşan tüyü görmek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına rivayet eder.

Rüyada bacak tüylerini temizlemek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada kendi tüyünü yolmak gittiği yolda çok başarılı olacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine delalettir.

Rüyada büyük tüylü örümcek görmek etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tüysüz koyun görmek parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine delalet eder.

Rüyada tüylendiğini görmek nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, her şeyin sarpa saracağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına delalet eder.

Rüyada kolunda tüy görmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments