Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tavşan almak

Rüyada beyaz tavşan almak

Rüyada beyaz tavşan almak moralin bozulacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine işaret eder.

Rüyada beyaz tavşan almak gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilere aynı şiddette cevap vermeniz, yangına körükle gitmeniz anlamına gelebilir, politik olmakta fayda var.

Rüyada küçük beyaz tavşan görmek dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet eder.

Rüyada beyaz tavşan avlamak çözüm bulmak için fikir danışacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, hem dua alacağına işarettir.

Rüyada iki beyaz tavşan görmek attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına işaret etmektedir.

Rüyada zıplayan beyaz tavşan görmek hastalıklarını yeneceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz tavşan görmek rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına yorulur.

Rüyada evde beyaz tavşan görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, parasını ve malını kaybedeceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada yavru beyaz tavşan görmek patlama noktasına geleceğine, engel tanımayan biri olacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah beyaz tavşan görmek dinde bilginleşeceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments