Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşanın kaçtığını görmek

Rüyada tavşanın kaçtığını görmek

Rüyada tavşanın kaçtığını görmek rakiplerini mağlup edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, sevdiğine kavuşacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşanın kaçtığını gördüyseniz:

  • Talepleriniz konusunda daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada tavşandan kaçtığını görmek makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine delalet eder.

Rüyada tavşanın kaçtığını görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, sağlığının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada kaçan tavşan görmek cesaret ve inançla hareket edeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan fare görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada tavşana marul yedirmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada tavşana dönüşmek sahip olunan gücün kaybedileceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşanın ısırdığını görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına yorulur.

Rüyada yavru siyah tavşan görmek saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments