Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni kapı takmak

Rüyada yeni kapı takmak

Rüyada yeni kapı takmak vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına delalettir.

Rüyada yeni kapı takmak gördüyseniz:

  • Yeni eğitimler, seminerler, kurslar, seyahatler, farklı alanlarda edinilecek bilgiler yeteneklerinizi farklı şekilde değerlendirmenize ya da alışılmadık kişilerle tanışmanıza neden olabilir.

Rüyada yeni kapı takmak çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, namının yürüyeceğine inanılır.

Rüyada kapı kolu takmak huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı takmak çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, rahatlığa erileceğine tabir olunur.

Rüyada demir kapı takmak mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine rivayet eder.

Rüyada eve kapı takmak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada anahtarı kapıya takmak eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada sırtında kapı takmak maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine delalet eder.

Rüyada kapıya anahtar takmak kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments