Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı kolu takmak

Rüyada kapı kolu takmak

Rüyada kapı kolu takmak kısmetinin açılacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kapı kolu takmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu düzenlemeniz gerekiyor.

Rüyada kapı kolu takmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı kolu kırmak sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolsuz kapı görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize inanılır.

Rüyada altın kapı kolu görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, saygın ve ünlü biri olacağına inanılır.

Rüyada kapı kolu görmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada kapı kolu almak uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada kapı kolunun kırıldığını görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada kol çantası takmak işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments