Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve kapı takmak

Rüyada eve kapı takmak

Rüyada eve kapı takmak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada eve kapı takmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileri açısından, hangi cinsiyetten olursanız olun istediğiniz ilişkiyi gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada eve kapı takmak belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına işaret eder.

Rüyada kapı kolu takmak kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kapıya anahtar takmak yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, içine fesat düşeceğine delalettir.

Rüyada kapıya kilit takmak maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni kapı takmak borçlanarak bazı işlere atılacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına delalettir.

Rüyada kapı takmak karlı işlere gireceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına delalet eder.

Rüyada demir kapı takmak yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine yorulur.

Rüyada sırtında kapı takmak akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments