Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı takmak

Rüyada kapı takmak

Rüyada kapı takmak çok büyük başarılar kazanılacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı takmak gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak şeylerle ilgilenebilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Rüyada kapı kolu takmak helal ekmek yeneceğine, bol bol hayır duası alınacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına delalet eder.

Rüyada kapı takmak çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına delalet eder.

Rüyada yeni kapı takmak sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına inanılır.

Rüyada anahtarı kapıya takmak aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtında kapı takmak kişinin zor günlerden geçeceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kapıya anahtar takmak şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, yeni bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada demir kapı takmak işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine yorulur.

Rüyada kapıya kilit takmak büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments