Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında kapı takmak

Rüyada sırtında kapı takmak

Rüyada sırtında kapı takmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, kendisini korumaya alacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtında kapı takmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya yakınlarınızın sağlığını da hafife almamanız gerekiyor.

Rüyada sırtında kapı takmak alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtında kapı taşımak etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sırtına çanta takmak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırt çanta takmak düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada demir kapı takmak sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, borçlanılacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapıya kilit takmak uzak bir yola gidileceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada anahtarı kapıya takmak ona göre davranacağına, derde ve kedere düşeceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine tabir olunur.

Rüyada kapıya anahtar takmak buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments