Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıya anahtar takmak

Rüyada kapıya anahtar takmak

Rüyada kapıya anahtar takmak hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, hastalıkların şifa bulacağına, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına yorulur.

Rüyada kapıya anahtar takmak gördüyseniz:

  • lş hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Rüyada anahtarı kapıya takmak dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına delalet eder.

Rüyada kapıya anahtar takmak dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Rüyada anahtarı kapıda unutmak işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada anahtar kapı açmak yeni bir makama sahip olunacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada kapı anahtarı görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada anahtarla kapı kilitlediğini görmek sorunların artacağına, şansının açık olacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin kapısını anahtarla açmak uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işarettir.

Rüyada kilitli kapıyı anahtarla açmak sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments