Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir kapı takmak

Rüyada demir kapı takmak

Rüyada demir kapı takmak kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada demir kapı takmak gördüyseniz:

  • Romantik bir randevu ya da görüşme hayata iyimser bakmanızı sağlayabilir.

Rüyada demir kapı takmak yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada demir kapı görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada demir parmaklıklı kapı görmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, bolluk ve bereket göreceğine, uzun bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada açılan demir kapı görmek kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, stresli bir ortama gireceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada demir bahçe kapısı görmek işlerinin yarıda kalacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil demir kapı görmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine delalettir.

Rüyada mavi demir kapı görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, aradaki buzların eritileceğine, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada demir kapı almak sağlık ve şifa bulacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments