Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtarı kapıya takmak

Rüyada anahtarı kapıya takmak

Rüyada anahtarı kapıya takmak sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya yorulur.

Rüyada anahtarı kapıya takmak gördüyseniz:

  • Düşünmeden veya sert konuşmak tartışmaları büyütebilir.

Rüyada anahtarı kapıya takmak iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kapıya anahtar takmak elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada kapıdan anahtar almak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, güç, kudret ve iman sahip olacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına işaret eder.

Rüyada anahtarla kapı açtığını görmek düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, kıtlığın meydana geleceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada anahtarla kapıyı açmaya çalışmak mevki kaybına uğrayacağına, yeni bir hayat kurulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada anahtarla araba kapısı açmak sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine işarettir.

Rüyada kapı anahtar görmek manevi huzurdan da nasipleneceğine, şansın ve bahtın da açılacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kilitli kapıyı anahtarla açmak başın borçlularla belaya gireceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments