Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev temeli yapmak

Rüyada ev temeli yapmak

Rüyada ev temeli yapmak epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kıtlığın meydana geleceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, planlarının işe yarayacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev temeli yapmak gördüyseniz:

  • Şüphelerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada ev temeli yapmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev temel görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev temeli eşmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, lüks, konfor içinde olacağına, kötü günleri geride bırakacağına rivayet eder.

Rüyada eve temel atmak hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine inanılır.

Rüyada ev temel atmak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kazılmış ev temeli görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine işarettir.

Rüyada ev temeli görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni ev temeli görmek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments