Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının telefon aldığını görmek

Rüyada arkadaşının telefon aldığını görmek

Rüyada arkadaşının telefon aldığını görmek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının telefon aldığını gördüyseniz:

  • Sağlığınızı korumalı, duygularınızı kontrol altında tutmalısınız.

Rüyada arkadaşının telefon aldığını görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya alamet etmektedir.

Rüyada yeni cep telefonu aldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına işaret eder.

Rüyada birinin telefon aldığını görmek işlerinde önemli adımlar atacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonla aldatılmak makam ve kariyer sahibi olunacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada yeni bir telefon aldığını görmek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine alamet eder.

Rüyada cep telefon aldığını görmek genç kimselere eğitim vereceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada cep telefonu aldığını görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hane içine ay doğacağına işarettir.

Rüyada telefon aldığını görmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments