Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni binanın yıkıldığını görmek

Rüyada yeni binanın yıkıldığını görmek

Rüyada yeni binanın yıkıldığını görmek birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, yarınlarına umutla bakacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni binanın yıkıldığını gördüyseniz:

  • İş birliklerinizi, soysa çevrenizi veya iletişim ağınızda bulunan kişilerle ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz bir süreçtesiniz.

Rüyada yeni binanın yıkıldığını görmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına işaret eder.

Rüyada depremde binaların yıkıldığını görmek evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka binanın yıkıldığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada binanın yıkılmasını görmek huzurlu günlerin geleceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada binanın yıkılması görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski binaların yıkıldığını görmek ibadete ağırlık verileceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada büyük bir binanın yıkıldığını görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, namaz kılacağına alamet etmektedir.

Rüyada binayı yıkılmış görmek yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments