Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka binanın yıkıldığını görmek

Rüyada başka binanın yıkıldığını görmek

Rüyada başka binanın yıkıldığını görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, sermayesini kaybedeceğine, kişinin rahat edeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada başka binanın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında kırıcı olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada başka binanın yıkıldığını görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına delalettir.

Rüyada yıkılan bina görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıkılan binanın altında kalmak kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada bina yıkılması görmek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına delalet eder.

Rüyada yıkılan binanın içinde olmak herhangi bir zarara uğranmayacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek binanın yıkıldığını görmek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada deprem binaların yıkıldığını görmek bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, hem verimi yükselteceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına yorulur.

Rüyada başkasının binasının yıkıldığını görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments