Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremde binaların yıkıldığını görmek

Rüyada depremde binaların yıkıldığını görmek

Rüyada depremde binaların yıkıldığını görmek zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine, arabuluculuk yapılacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada depremde binaların yıkıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla paylaşımcı olabilir.

Rüyada deprem binaların yıkıldığını görmek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada depremde binaların yıkıldığını görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada depremde yıkılan binalar görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada deprem olduğunu ve binaların yıkıldığını görmek iç dünyasının zenginleşeceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına inanılır.

Rüyada depremde binanın yıkıldığını görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada depremle binanın yıkıldığını görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, planların boşa gideceğine delalettir.

Rüyada depremden binanın yıkıldığını görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada depremde bina yıkıldığını görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments