Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binanın yıkılmasını görmek

Rüyada binanın yıkılmasını görmek

Rüyada binanın yıkılmasını görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, hem hayatının kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, sevinçli haberlerin alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada binanın yıkılmasını gördüyseniz:

  • Bazı kişilere getireceğiniz eleştiri, şikayet veya yorumlar aynı hızla karşılık görebilir.

Rüyada bir binanın yıkıldığını görmek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine tabir olunur.

Rüyada büyük bir binanın yıkıldığını görmek bereketli işlere gireceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada depremden binanın yıkıldığını görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına yorulur.

Rüyada deprem olduğunu ve binaların yıkıldığını görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada binanın üstüne yıkıldığını görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski binaların yıkıldığını görmek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına inanılır.

Rüyada depremle binanın yıkıldığını görmek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada binanın yıkıldığını görmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments