Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahverengi battaniye görmek

Rüyada kahverengi battaniye görmek

Rüyada kahverengi battaniye görmek rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kahverengi battaniye gördüyseniz:

  • Herhangi bir isteğiniz varsa bunu kibarca rica etmeniz, istediğiniz lütfu elde etmenize yeterli olabilir.

Rüyada kahverengi battaniye görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yastık battaniye görmek daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıkanmış battaniye görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada mavi battaniyeye sarılı bebek görmek yükseldikçe yükseleceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada battaniyeye sarılı bebek görmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına işaret eder.

Rüyada üzerinde battaniye görmek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada pembe bebek battaniye görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, büyük üzüntüler olacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına alamet eder.

Rüyada yeni battaniye görmek çok mutlu ve sevinçli olacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments