Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü battaniyeye sarmak

Rüyada ölüyü battaniyeye sarmak

Rüyada ölüyü battaniyeye sarmak anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, zararların günden güne artacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü battaniyeye sarmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabilirsiniz.

Rüyada ölüyü battaniyeye sarmak ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada birini battaniyeye sarmak maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, yeni iş teklifleri alacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü halıya sarmak çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyü sarmak işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü sarmak kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada ölüyü kefene sarmak sevinç dolu haberler alacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına alamet eder.

Rüyada ölünün üstüne battaniye örtmek bahtının güzelleşeceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına delalet eder.

Rüyada ölüye battaniye vermek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Güven tura

Rüyada yeni ölmüş bir bebeğin mezarını bebeğin mezarını bebeğin babasıyla ben açıyorum bebeğin anneside yanımızda bebeğin kefenini açıyoruz. babası kucağına alıp sarılıp derin nefes çekiyor bu sırada bebek canlanıyor başlıyor ağlamaya anneside battaniyeyi üstüne örtmeye çalışıyor