Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni battaniye almak

Rüyada yeni battaniye almak

Rüyada yeni battaniye almak yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına delalet eder.

Rüyada yeni battaniye almak gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişileren soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Rüyada yeni battaniye almak sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni battaniye görmek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine işarettir.

Rüyada battaniye toplamak Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine alamet eder.

Rüyada battaniyeler görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, sevgi göreceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin üzerine battaniye örtmek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına alamet eder.

Rüyada battaniye çalmak işinin en iyisi olacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, üzüntülerinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada hediye battaniye almak büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada bebek battaniyesi yıkamak kara kara düşüneceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments