Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengeç yavrusu görmek

Rüyada yengeç yavrusu görmek

Rüyada yengeç yavrusu görmek üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yengeç yavrusu gördüyseniz:

  • Planlarınızı değiştirmenize neden olabilecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada yengeç yavrusu görmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalettir.

Rüyada yavru yengeç görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına delalet eder.

Rüyada yengeç tarafından ısırıldığını görmek sonra kendi işini kuracağına, işlerinin günden güne bozulacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman yengeç görmek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, sayılacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına yorulur.

Rüyada uçan yengeç görmek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda yengeç görmek sevinç gözyaşları dökmeye, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda yengeç görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine işaret eder.

Rüyada yengeç yemek endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, yarınlarına umutla bakacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments