Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman yengeç görmek

Rüyada kocaman yengeç görmek

Rüyada kocaman yengeç görmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, sağlığın bozulacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocaman yengeç gördüyseniz:

  • Evliyseniz, biraz temkinli olmanız gerekiyor.

Rüyada kocaman yengeç görmek ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yengeç kıskacı görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, dualarına karşılık alacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada kabuklu yengeç görmek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine tabir olunur.

Rüyada canlı yengeç yemek onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, ticaret sektörüne atılacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına delalet eder.

Rüyada yavru yengeç görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına delalettir.

Rüyada yengeç yavrusu görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, anne ve baba duası alınacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah büyük yengeç görmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işarettir.

Rüyada yengeç burcu görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments