Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengeç tarafından ısırıldığını görmek

Rüyada yengeç tarafından ısırıldığını görmek

Rüyada yengeç tarafından ısırıldığını görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına işaret eder.

Rüyada yengeç tarafından ısırıldığını gördüyseniz:

  • Ziyaretinize gelen birisi yeni planlar üretmenize sebep olabilir.

Rüyada yengeç tarafından ısırıldığını görmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine yorulur.

Rüyada yengeç tarafından ısırılmak kudret ve destek olacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yengecin ısırması görmek geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına rivayet eder.

Rüyada yengeç ısırması görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına tabir olunur.

Rüyada yengeç tarafından kovalanmak uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkek tarafından ısırıldığını görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bilinmeyen bir hayvan tarafından ısırılmak hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine rivayet eder.

Rüyada insan tarafından ısırılmak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments