Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengeç yemek

Rüyada yengeç yemek

Rüyada yengeç yemek karar vermekte güçlük çekeceğine, kazancının da eksilmeyeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine alamet eder.

Rüyada yengeç yemek gördüyseniz:

  • Dostlarınızla olan ilişkileriniz değişik seviyelerdedir.

Rüyada canlı yengeç yemek işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, neşesine kavuşacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yengeç yemek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yengeç eti yemek günden güne kazancının artacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yengeç tarafından ısırılmak uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada ölü yengeç görmek problemlerini çözeceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada yengeç öldürmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına delalet eder.

Rüyada suda yengeç görmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına delalet eder.

Rüyada yengeç kesmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, parasının her zaman bereketli olacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments