Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda yengeç görmek

Rüyada suda yengeç görmek

Rüyada suda yengeç görmek hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, büyük bir karar verileceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına alamet eder.

Rüyada suda yengeç gördüyseniz:

  • Kararsızlık nedir bilmeyecek, ne istediğini bilen bir yapıda bitmez tükenmez bir enerjiyle etkinliklerde bulunacaksınız.

Rüyada suda yengeç görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına tabir olunur.

Rüyada yengeç toplamak kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, iç açıcı sözlere, alacaklarını tahsil edeceğine delalettir.

Rüyada balık ve yengeç görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına alamet eder.

Rüyada yengeç öldürdüğünü görmek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada denizde yengeç görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine delalet eder.

Rüyada kocaman yengeç görmek dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına inanılır.

Rüyada yengeç eti yemek elinde bulunan imkânların çok daralacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine işarettir.

Rüyada kabuklu yengeç görmek sevdiği kişilerin mutlu olacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments