Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru yengeç görmek

Rüyada yavru yengeç görmek

Rüyada yavru yengeç görmek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada yavru yengeç gördüyseniz:

  • Diğerleri ne yaparsa yapsınlar siz başarıya odaklanmalısınız.

Rüyada yavru yengeç görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada yengeç yavrusu görmek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yengeç öldürdüğünü görmek iyileşeceğine, toparlanacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, sevdiklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabuklu yengeç görmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yengeç sokması görmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına işarettir.

Rüyada balık ve yengeç görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, kem gözlere gelineceğine yorulur.

Rüyada evde yengeç görmek kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına alamet etmektedir.

Rüyada örümcek ve yengeç görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, dertlerine derman bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments