Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengeç ezmek

Rüyada yengeç ezmek

Rüyada yengeç ezmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada yengeç ezmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin işlerine koşmayı veya işleriyle uğraşmayı bir süreliğine ertelemenizde fayda var.

Rüyada yengeç ezmek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda yengeç görmek hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan yengeç görmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinde yengeç görmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, büyük sorunların yaşanacağına inanılır.

Rüyada yengeç pişirmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada yengeç yediğini görmek hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yengeç bacağı görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yengeç ısırmak işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments