Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengeç ısırmak

Rüyada yengeç ısırmak

Rüyada yengeç ısırmak insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yengeç ısırmak gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen veya sıkan bir işi bitirmeniz gerekiyor.

Rüyada yengeç ısırmak yaptığı işlerden çok para kazanacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada yengeçin ısırdığını görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada ayağını yengeç ısırdığını görmek zenginliğe sahip olacağına, büyük bir projeye girileceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yengeç öldürmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına yorulur.

Rüyada yengeç doğurmak ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına yorulur.

Rüyada pişmiş yengeç görmek tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, kimseyle konuşmayacağına yorulur.

Rüyada siyah büyük yengeç görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada balık ve yengeç görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments