Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde yengeç görmek

Rüyada evinde yengeç görmek

Rüyada evinde yengeç görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, iyiliğe ve güzelliğe, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinde yengeç gördüyseniz:

  • Aman dikkat edin, eliniz yanmasın.

Rüyada evin içinde yengeç görmek yeni bir eve sahip olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinde yengeç görmek bol kazançlı günler geçireceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada uçan yengeç görmek ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına inanılır.

Rüyada evde yengeç görmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yengeç ısırması görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, rakiplerin alt edileceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada turuncu yengeç görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, darp edileceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine inanılır.

Rüyada dev yengeç görmek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine inanılır.

Rüyada yengeç yavrusu görmek kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments