Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemyeşil ot görmek

Rüyada yemyeşil ot görmek

Rüyada yemyeşil ot görmek yeni iş kapılarının açılacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, torunlarına dahi yeteceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemyeşil ot gördüyseniz:

  • Sevgilinizle görüşmek üzere program yapıp, kendinizi hazırlamamalısınız.

Rüyada yemyeşil ot görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına delalet eder.

Rüyada yemyeşil su görmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına işarettir.

Rüyada yemyeşil ağaç görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada yemyeşil alan görmek gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, rızıksız kalacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına alamet eder.

Rüyada yemyeşil deniz görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, en çetin zorlukların aşılacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemyeşil bir göl görmek rızık eksikliği yaşayacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada yemyeşil köy görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine tabir olunur.

Rüyada yemyeşil bir orman görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, içinin hafifleyeceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments