Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemyeşil bir göl görmek

Rüyada yemyeşil bir göl görmek

Rüyada yemyeşil bir göl görmek yeni bir ilişki yaşanacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine inanılır.

Rüyada yemyeşil bir göl gördüyseniz:

  • Aile içinde aranızda yaş farkı bulunan kişilerle karşılaşacağınız sorunlarda alışılmadık metotlar kullanmanız gerekebilir.

Rüyada yemyeşil bir göl görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yemyeşil bahçe görmek elinin darlığa düşmeyeceğine, işinden geri kalacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yemyeşil buğday tarlası görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine alamet eder.

Rüyada yemyeşil ağaç görmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, atılan adımların zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yemyeşil tarla görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına delalettir.

Rüyada yemyeşil bir yer görmek kötü günlerinin biteceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine yorulur.

Rüyada yemyeşil ot görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine inanılır.

Rüyada yemyeşil vadi görmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments