Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemyeşil alan görmek

Rüyada yemyeşil alan görmek

Rüyada yemyeşil alan görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına tabir olunur.

Rüyada yemyeşil alan gördüyseniz:

  • Evliliğinize dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz.

Rüyada yemyeşil alan görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yemyeşil buğday tarlası görmek büyük düşüneceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına rivayet eder.

Rüyada yemyeşil dağ görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına tabir olunur.

Rüyada yemyeşil bir göl görmek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada yemyeşil bir orman görmek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yemyeşil su görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemyeşil deniz görmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine yorulur.

Rüyada yemyeşil vadi görmek bolluk ve bereket yakalayacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments