Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemyeşil bir orman görmek

Rüyada yemyeşil bir orman görmek

Rüyada yemyeşil bir orman görmek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, ticaretin açılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına rivayet eder.

Rüyada yemyeşil bir orman gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda başkalarıyla birlikte hareket etmeniz gerekebilir.

Rüyada yemyeşil bir orman görmek hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada yemyeşil bir bahçe görmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, ticaret hayatına atılacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada yemyeşil dağ görmek büyük borçlara girmeyeceğine, zor durumlara düşeceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemyeşil buğday tarlası görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, halsizleşeceğine alamet eder.

Rüyada yemyeşil bahçe görmek yüzünü güldürecek bir haber alacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada yemyeşil deniz görmek şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına alamet eder.

Rüyada yemyeşil ot görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yemyeşil bir göl görmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments