Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemyeşil deniz görmek

Rüyada yemyeşil deniz görmek

Rüyada yemyeşil deniz görmek başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, daha pozitif biri olacağına rivayet eder.

Rüyada yemyeşil deniz gördüyseniz:

  • Hiçbir konuya yalnız devam etmeniz gerekmiyor.

Rüyada yemyeşil deniz görmek üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına delalet eder.

Rüyada yemyeşil bahçe görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yemyeşil köy görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemyeşil tarla görmek yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada yemyeşil bir bahçe görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemyeşil nehir görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, durulacağına yorulur.

Rüyada yemyeşil su görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine rivayet eder.

Rüyada yemyeşil bir orman görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments