Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemyeşil ağaç görmek

Rüyada yemyeşil ağaç görmek

Rüyada yemyeşil ağaç görmek rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, yakında işlerinin aksayacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yemyeşil ağaç gördüyseniz:

  • Genellikle kısa ilişkileri tercih edeceksiniz.

Rüyada yemyeşil ağaç görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada yemyeşil buğday tarlası görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bütçesinin daralacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemyeşil nehir görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, çocuk sahibi olunacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yemyeşil dağ görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, yaşamının da düzene gireceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına yorulur.

Rüyada yemyeşil tarla görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemyeşil ot görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yemyeşil bir göl görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada yemyeşil bahçe görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına, şerefe ve izzete işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments