Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemyeşil su görmek

Rüyada yemyeşil su görmek

Rüyada yemyeşil su görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, başarılarının azalacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına işarettir.

Rüyada yemyeşil su gördüyseniz:

  • Korkularınız sizi yavaşlatabilir.

Rüyada yemyeşil su görmek kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yemyeşil köy görmek kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, Allah’a dua edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yemyeşil nehir görmek kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada yemyeşil ova görmek kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine inanılır.

Rüyada yemyeşil dağ görmek borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yemyeşil tarla görmek rahatlık içinde yaşayacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, hidayete ereceğine delalettir.

Rüyada yemyeşil bahçe görmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına işaret eder.

Rüyada yemyeşil deniz görmek görme ve alma şansına sahip olacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments