Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemyeşil köy görmek

Rüyada yemyeşil köy görmek

Rüyada yemyeşil köy görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, bolluk içinde yaşanacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yemyeşil köy gördüyseniz:

  • Kendinize dikkat etmelisiniz.

Rüyada yemyeşil köy görmek pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemyeşil alan görmek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına delalettir.

Rüyada yemyeşil bir orman görmek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, gelirinin daimi olacağına rivayet eder.

Rüyada yemyeşil bahçe görmek çok farklı bir kişi olacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yemyeşil nehir görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada yemyeşil buğday tarlası görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına inanılır.

Rüyada yemyeşil ağaç görmek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada yemyeşil dağ görmek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments