Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemiş yediğini görmek

Rüyada yemiş yediğini görmek

Rüyada yemiş yediğini görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine alamet eder.

Rüyada yemiş yediğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız dikkat gerektiriyor.

Rüyada yemiş yediğini görmek bereketi ve zenginliği bulacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına alamet eder.

Rüyada olgun yemiş görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına tabir olunur.

Rüyada yemiş satmak yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına yorulur.

Rüyada yemiş yemek verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına yorulur.

Rüyada yemiş yemek görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada yeşil yemiş yemek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına işarettir.

Rüyada yemiş ağacı dikmek daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına alamet eder.

Rüyada yemiş yaprağı görmek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments