Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemiş satmak

Rüyada yemiş satmak

Rüyada yemiş satmak zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, bolluk ve bereket göreceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, işleri yoluna sokacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, mevki kaybına uğrayacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yemiş satmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almak özel yaşamınızda sıkıntı yaratabilir.

Rüyada yemiş satmak içine düşen fesada yeniliceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine, kariyer edineceğine alamet eder.

Rüyada yeşil yemiş görmek yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına yorulur.

Rüyada taze yemiş görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine delalet eder.

Rüyada yemiş topladığını görmek yeni planlar yapacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına inanılır.

Rüyada yemiş yediğini görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına işaret eder.

Rüyada ağaçtan yemiş toplamak işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil yemiş yemek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine işarettir.

Rüyada yemiş koparmak ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments