Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgun yemiş görmek

Rüyada olgun yemiş görmek

Rüyada olgun yemiş görmek kafasının karışacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, kafasının da rahat edeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada olgun yemiş gördüyseniz:

  • Her an, çok hoşunuza gidecek olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada olgun yemiş görmek aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına tabir olunur.

Rüyada kabuklu yemiş görmek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan yemiş yemek bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemiş toplamak dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaçta yemiş görmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada yemiş yemek görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada yemiş yemek projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada frenk yemişi görmek işlerinin yolunda gideceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments