Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemiş yemek

Rüyada yemiş yemek

Rüyada yemiş yemek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, zevkli ve güzel hale geleceğine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına inanılır.

Rüyada yemiş yemek gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğinizden fazlası için söz vermemelisiniz.

Rüyada yeşil yemiş yemek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine yorulur.

Rüyada yemiş yemek görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, dinine bağlı kalacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına yorulmaktadır.

Rüyada frenk yemişi yemek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada taze yemiş yemek çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yemiş yemek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan yemiş yemek sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine işarettir.

Rüyada yemiş topladığını görmek sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan yemiş koparmak vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, kederinin dağılacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments